keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Merkittävä uutuus: kaunis ja käytännöllinen aktiivisuusmittari? Withings Activité

Ranskalainen yritys, Withings, julkaisi eilen 24.6.2014 uuden tuotteen Activitén, aktiivisuusmittarin joka näyttää tyylikkäältä rannekellolta, ja onkin sellainen. Mutta lisäksi se on yhteensopiva iPhone-sovelluksen kanssa Bluetooth-yhteyden kautta, mittaa unta, toimii herätyskellona ja sitä voi käyttää uidessa. Viisi seikkaa mitkä tekevät tuotteesta erityisen kiinnostavan, ja erottavat sen muista aktiivisuusmittareista:

  1. Aktiivisuusmittari näyttää tyylikkäältä sveitsiläiseltä rannekellolta koska se on sellainen. Ainoastaan sen käyttäjä tietää sen muista ominaisuuksista. Sopii siis muillekin kuin 'mittarihörhöille'.
  2. Aktiivisuudenosoitin on analoginen viisari joka näyttää helposti päivän aikana saavutetun aktiivisuuden määrän.
  3. Toimii paristolla, jonka kestoajaksi luvataan yksi vuosi! Muita mittareita piinaava jatkuva latailu on historiaa.
  4. On langattomasti yhteensopiva älypuhelimen kanssa (iPhone + Bluetooth LE) ja sitä kautta edelleen tulokset tallentuvat nettiin.
  5. Tunnistaa automaattisesti käyttäjän aktiivisuus tilan, uinti, kävely, juoksu, uni.  
Koska olen jo valmiiksi Withings tuoteperheen käyttäjä (vaaka, verenpainemittaus), maltan tuskin odottaa kunnes saan tämän käsiini. Tuote tulee myyntiin tämän vuoden (2014) syksyllä.

Odotan mielenkiinnolla kommenttiasi tästä blogista, ja voit vapaasti lähettää minulle ideoita tai toiveita blogin sisällöksi!

Digiterveysterveisin,

Pekko (digiterveys@gmail.com)

© Pekko Vehviläinen
(Huom. Tämän blogin kirjoitukset ja esitykset eivät edusta varsinaisen työnantajani, Accenture Oy:n näkemyksiä eivätkä mielipiteitä vaan ovat omiani ja Digital Health Solutions Oy:n omaisuutta.)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Digiterveys-blogini tarkastelee digitaalisen vallankumouksen vaikutusta terveyteen laajalti, mutta myös omakohtaisesti.

Pekko Vehviläinen

Olen koulutukseltani tekniikan tohtori ja lajivalmentaja (ju-jutsu), opiskelen ravintotieteitä yliopistossa sekä kuntoilen myös intohimoisesti! Haluan kertoa sinulle informatiivisesti terveyden digitaalisesta murroksesta. Tarkastelen blogissa uusimman teknologian vaikutusta omaan itseeni ja haluan tuoda omat kokemukseni sinunkin kommentoitavaksesi. Tervetuloa mukaan!

HeiaHeia!-treenilokini

Endomondo-lokini

Suosituimmat artikkelit

Networkedblogs

Sisällön tarjoaa Blogger.