tiistai 20. toukokuuta 2014

Helsinki City Run 2014 - Formulakuskin silmin!Lähdin tavoittelemaan uutta ennätystä Helsinki City Runille 2014. Tähtäimessä oli juosta puolimaraton aikaan 1:52:00 ja nipistää edellisestä ennätyksestä kuutisen minuuttia pois. Pakkasin mukaan matkaan täyslaidallisen mittareita, Suuntoa, Bodymediaa, iPhonea ja GoProta - ja sain tästä yhdistelmästä aikaan F1-kisaa muistuttavan videon kun lätkäisin datat videokuvan päälle!


Mitenhän Digitohtorin kisassa kävi, syntyikö uusi ennätys vai jäinkö ns. mutasarjaan? Katso vlogini ja kummastele itse!


Hätäisimmille linkit juoksun dataan:

Loppu- ja väliaikani
Suunto Ambitin tuottama Movescount.com-data


Odotan mielenkiinnolla kommenttiasi tästä blogista, ja voit vapaasti lähettää minulle ideoita tai toiveita blogin sisällöksi!

Digiterveysterveisin,

Pekko (digiterveys@gmail.com)

© Pekko Vehviläinen
(Huom. Tämän blogin kirjoitukset ja esitykset eivät edusta varsinaisen työnantajani, Accenture Oy:n näkemyksiä eivätkä mielipiteitä vaan ovat omiani ja Digital Health Solutions Oy:n omaisuutta.)

1 kommentti:

 1. Hei Pekko,

  kiitos havainnollisesta "gameplaysta" :) Harrastelijajuoksijana kiinnostavaa nähdä laji toisen perspektiivistä. Pari kysymystä:
  – Voiko Ambitissa/Movescountissa valita vauhdin esitystavaksi min/km? Se on monelle tavoitteelliselle juoksijalle tutumpi suhdeluku ilmaisemaan nopeutta.
  – Millä tavalla sait selville askeltiheyden/kadenssin (overlayn "juoksurytmi")?

  Onnittelut uudesta ennätyksestä!

  Paulus T

  VastaaPoista

Digiterveys-blogini tarkastelee digitaalisen vallankumouksen vaikutusta terveyteen laajalti, mutta myös omakohtaisesti.

Pekko Vehviläinen

Olen koulutukseltani tekniikan tohtori ja lajivalmentaja (ju-jutsu), opiskelen ravintotieteitä yliopistossa sekä kuntoilen myös intohimoisesti! Haluan kertoa sinulle informatiivisesti terveyden digitaalisesta murroksesta. Tarkastelen blogissa uusimman teknologian vaikutusta omaan itseeni ja haluan tuoda omat kokemukseni sinunkin kommentoitavaksesi. Tervetuloa mukaan!

HeiaHeia!-treenilokini

Endomondo-lokini

Suosituimmat artikkelit

Networkedblogs

Sisällön tarjoaa Blogger.